PORADNIK INTERNETOWY TECHNIKUM W TRZCIANCE – DZIŚ ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE
Szkoła w Trzciance to przede wszystkim miejsce ,w którym kształci się zawodowców.
Uczniowie i nauczyciele wiedzą jednak, że zdobyta wiedza jest niczym, jeśli opiera się tylko na teorii. Stąd pomysł, by specjaliści , w ramach swoich zawodów, podzielili się wiedzą praktyczną. W taki oto sposób narodziła się koncepcja internetowego poradnika, w którym uczniowie prezentować będą to, co przydatne każdemu.
Dzisiaj propozycja przygotowania ROGALI ŚWIĘTOMARCIŃSKICH , tradycyjnych dla naszego regionu.
FILM PRZEDSTAWIA CAŁOŚĆ PROCESU PRZYGOTOWANIA I TWORZENIA ROGALI, a w rolę specjalistów wcielili się uczniowie klasy drugiej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Zachęcamy do wypieku rogali wraz z uczniami RCKU w Trzciance, którzy skrót swojej szkoły interpretują jako: Rozumiem, Czuję, Kumam, Umiem.
Życzymy udanych wypieków.
PORADNIK INTERNETOWY TECHNIKUM W TRZCIANCE – DZIŚ ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE
[…] FILM PRZEDSTAWIA CAŁOŚĆ PROCESU PRZYGOTOWANIA I TWORZENIA ROGALI, a w rolę specjalistów wcielili się uczniowie klasy drugiej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych. […]
Gratulacje, mistrzowskie wykonanie. Oczekiwałbym jeszcze jakiś przepis z gęsiny, sfilmowany. Pozdrawiam 🙂 Mistrzom jeszcze raz GRATULUJĘ !!!
[…] PORADNIK INTERNETOWY TECHNIKM W TRZCIANCE – DZIŚ ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE […]
[…] PORADNIK INTERNETOWY TECHNIKUM W TRZCIANCE – DZIŚ ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE […]
[…] PORADNIK INTERNETOWY TECHNIKUM W TRZCIANCE – DZIŚ ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE […]